آموزش تهیه یک چای ساده و خوشمزه با برگ کاج
مرحله اول:
یک دسته کوچک از برگهای کاج را برای تهیه چای برگ کاج جمع آوری کنید. هرچه جوان تر باشد بهتر است(دقت کنید برگهایی از درخت کاج را که در مراحل رشد آن از آفت کش استفاده نشده و غیر سمی است را جمع آوری کنید).
مرحله دوم:
غلافهای قهوه ای رنگ در پایه برگها را حذف کنید(برش دهید).
مرحله سوم:
برگها را به قسمت های کوچک به طول ¼ تا ½ اینچ خرد کنید.
برای داشتن یک چای با طراوت
مرحله چهارم:
یک قاشق غداخوری از برگهای خرد شده را درون یک فنجان آب گرم(تازه به نقطه جوش رسیده) بریزید.
مرحله پنجم:
اجازه دهید به مدت ۱۰-۵ دقیقه باقی بماند(ترجیحا روی آن پوشانده شود) تا زمانی که اکثر برگها در فنجان حل شده باشند. از چای خوشمزه خود لذت ببرید.
برای داشتن یک چای با اثرات دارویی:
( در این فرآیند بیشتر روغن ها و رزین های حاوی ترکیبات دارویی آزاد می شود)
مرحله ششم:
حدود یک فنجان آب را به جوش بیاورید. تقریباً یک قاشق غذاخوری برگهای کاج خرد شده را به آب جوش اضافه کنید و درب ظرف را ببندید. بگذارید برگها به مدت ۳-۲ دقیقه در آب جوش بیایند. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید چای به اندازه کافی خنک شود. (بیشتر برگها ته نشین شوند) چای را داخل لیوان بریزید، و از خوردن آن لذت ببرید.
مرحله هفتم:
این چای را می توایند چندین بار در طول روز بنوشید تا اثر دارویی بیشتری داشته باشد. (هر بار آن را تازه درست کنید).
Comments
Post a Comment