Skip to main content

حقایق تغذیه ای برای انبه

 میوه انبه خشک دارای طبع گرم است در نتیجه افراد با مزاج گرم بهتر است آن را با سکنجبین مصرف کنند. برای افرادی که تمایل فراوانی به خوردن شیرینی جات مانند آبنبات و شکلات دارند مصرف این میوه به صورت خشک بسیار مناسب است زیرا به همان میزان شیرینی دارد و حتی می توان گفت که به دلیل از دست دادن آب این میوه در زمان خشک کردن، شیرینی بسیار مناسبی دارد.

بیشترین مصرف انبه به صورت میوه است ولی از آن در آشپزی هم به عنوان ادویه طعم دهنده و معطر استفاده می شود. برگ های درخت انبه به صورت زینتی در برخی مناطق جهان استفاده می شوند. نکته جالب در مورد انبه اندازه درخت آن است که می تواند تا ۴۰ متر رشد کند!

 

نکته جالب تر در مورد درخت انبه اینست که قطر قسمت شاخ و برگ دار این درخت می تواند به ۱۰ متر برسد. عمر درخت انبه بسیار زیاد است و جالب است بدانید برخی درخت های انبه تا ۳۰۰ سالگی هم می تواند میوه بدهند.

Source : خواص میوه انبه

 

برای قرن ها، این میوه های درختی استوایی به دلیل طعم شیرین و روشن خود مورد توجه قرار گرفته اند. اخیراً، تحقیقات فواید اضافی را در قالب مواد مغذی کلیدی کشف کرده است که به افراد کمک می کند با بیماری ها مبارزه کنند، وزن سالم خود را حفظ کنند و حتی برخی از علائم پیری را از بین ببرند.

مانند هلو و گیلاس، انبه به دلیل هسته مرکزی خود به عنوان میوه هسته دار شناخته می شود که به دلیل اندازه بزرگ و شکل بیضی صاف آن به راحتی قابل تشخیص است. انبه در اصل هندی است اما اکنون در مکزیک، آمریکای جنوبی و بخش هایی از فلوریدا و کالیفرنیا به وفور رشد می کند. 

در حالی که زمانی میوه انبه عجیب و غریب به حساب می آمد، اکنون در اکثر سوپرمارکت ها موجود است و به دلیل طعم محبوب و تطبیق پذیری آن - این میوه برش، خرد شده، پوره شده، آب میوه و حتی برشته شده خوشمزه است، در بسیاری از غذاها موجود است. در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد انبه بدانید، از جمله محتوای غذایی و فواید سلامتی آن، به علاوه راه های بیشتر برای لذت بردن از خوردن آن آورده شده است.

پیوند مفید : عکس پروفایل

حقایق تغذیه ای برای انبه

طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، 1 فنجان انبه خرد شده حاوی: 
  • 99 کالری
  • 1 گرم (گرم) پروتئین
  • 6 گرم چربی
  • 25 گرم کربوهیدرات
  • 3 گرم فیبر
  • 23 گرم شکر
  • 89 میکروگرم (mcg) ویتامین A
  • 7 میکروگرم ویتامین K
  • 60 میلی گرم (میلی گرم)  ویتامین C
  • 277 میلی گرم پتاسیم
  •  

Comments

Popular posts from this blog

این غذاها عامل پیری پوست هستند

یکی از ترس های انسان پیری پوست ، آکنه و جای جوش می باشد. ایجاد این موارد به سبک زندگی و مواد غذایی که مصرف می کنیم بستگی دارند. پیری زودرس ، اکنه، جوش و التهابات پوستی می تواند از بدترین کابوس ها برای هر انسانی بشمار برود. فارغ از اینکه در بعضی مواقع، برخی بیماری ها موجب خراب شدن پوست می شوند، باید بدانید که تغذیه نقش اساسی در این امر دارد. وقتی غذاهای چرب، مملو از قند یا نمک مصرف می کنید، به طور غیرمستقیم پوست صورت خود را در معرض انواع عارضه ها می گذارید. برای اینکه بدانید غذاهای مختلف چه اثراتی روی پوست شما دارند از شما دعوت می کنیم تا انتهای مطلب همراهمان باشید. گوشت‌های فراوری شده گوشت های فراوری شده حاوی سدیم فراوانی هستند یکی از مقصرهای اصلی ورم صورت پس از صرف غذا در رستوران ها و کافه ها، مصرف گوشت فراوری شده است. این گوشت ها عموما حاوی سدیم فراوانی هستند. از آنجا که نمک زیاد موجب پف کردن صورت می شود، بنابراین پس از مصرف بیکن، ژامبون و دیگر گوشت های فراوری شده صورتتان پف خواهد کرد. همچنین این گوشت ها حاوی نیتریت هم هستند. نیتریت سبب آسیب دیدن کلاژن و کس

نحوه نگهداری روغن خراطین

  دوره استفاده از روغن خراطین چقدر است؟ برای پاسخ دادن به این سؤال لازم است در مورد شرایط ژنتیکی و وضعیت جسمی شما بیشتر بدانیم. در واقع هر فردی بسته به نوع عارضه، هدفی که از استفاده از این محصول دارد و شرایط جسمی و ژنتیک خود، نتیجه متفاوتی از این محصول دریافت می‌کند. ما توصیه می‌کنیم در مورد این موضوع با کارشناسان متخصص و باتجربه حوزه روغن تراپی پوست و مو مشورت کنید.   مدت زمان تأثیر روغن خراطین روغن‌های طبیعی به هیچ عنوان نمی‌توانند اثرگذاری شبیه به عمل‌های جراحی یا محصولات زیبایی کارخانه‌ای داشته باشند. یعنی دستیابی به اهداف شما از طریق استفاده کوتاه‌مدت از این نوع محصولات امکان‌پذیر نیست. در عوض استفاده بلند مدت و منظم از روغن‌های طبیعی مانند خراطین ، می‌تواند اثراتی نزدیک به فرآیندهای درمانی غیرطبیعی داشته باشد، بدون اینکه کوچکترین اثرات جانبی و آسیبی سلامت و زیبایی شما را تهدید کند. در ضمن به هیچ عنوان نباید در صورت رسیدن به نتیجه دلخواه استفاده از این محصول را متوقف کنید ، چرا که ممکن است نتایج به دست آمده از بین برود. در واقع اگر می‌خواهید ماندگاری نتایج استفاده از روغن خراطین ر

خوراکی هایی برای پاکسازی کبد

  خوراکی هایی برای پاکسازی کبد   یکی از نکات مهم برای پاکسازی کبد به تغذیه مربوط می‌شود. شما باید مصرف غذا‌هایی که به دفع سموم و چربی‌ها از بدن کمک می‌کنند، افزایش دهید.   سیر   سیر محرک فعالیت آنزیم‌هایی است که به حذف سموم از بدن و پاکسازی کبد کمک می‌کنند. بهتر است سیر را به صورت خام مصرف کنید تا بتوانید از تمام خواص آن بهره ببرید. سیر را می‌توانید به غذا‌ها و انواع سالاد اضافه کنید.   تاثیر خاکشیر در پاکسازی کبد جوشانده خاکشیر یکی از توصیه های طب سنتی برای پاکسازی کبد مصرف جوشانده خاکشیر می باشد. برای تهیه جوشانده خاکشیر دو قاشق غذاخوری خاکشیر را در دو لیوان آب بجوشانید، این جوشانده را ناشتا میل کنید و تا نیم ساعت پس از مصرف آن چیزی نخورید.     خاکشیر با مخلوط شاطره و کاسنی یک معجون مناسب برای سم زدایی کبد مصرف خاکشیر با مخلوط شاطره و کاسنی است. مصرف خاکشیر به همراه عرق کاسنی یک درمان مفید برای کبد چرب می باشد. برای تهیه این معجون یک قاشق غذا خوری خاکشیر را به عرق کاسنی اضافه کرده و میل کنید. می توانید این مخلوط را با شاطره نیز ترکیب نمایید.   ترکیب خاکشیر با آب پنیر برای پاکسازی کب