Skip to main content

حقایق تغذیه ای برای انبه

 میوه انبه خشک دارای طبع گرم است در نتیجه افراد با مزاج گرم بهتر است آن را با سکنجبین مصرف کنند. برای افرادی که تمایل فراوانی به خوردن شیرینی جات مانند آبنبات و شکلات دارند مصرف این میوه به صورت خشک بسیار مناسب است زیرا به همان میزان شیرینی دارد و حتی می توان گفت که به دلیل از دست دادن آب این میوه در زمان خشک کردن، شیرینی بسیار مناسبی دارد.

بیشترین مصرف انبه به صورت میوه است ولی از آن در آشپزی هم به عنوان ادویه طعم دهنده و معطر استفاده می شود. برگ های درخت انبه به صورت زینتی در برخی مناطق جهان استفاده می شوند. نکته جالب در مورد انبه اندازه درخت آن است که می تواند تا ۴۰ متر رشد کند!

 

نکته جالب تر در مورد درخت انبه اینست که قطر قسمت شاخ و برگ دار این درخت می تواند به ۱۰ متر برسد. عمر درخت انبه بسیار زیاد است و جالب است بدانید برخی درخت های انبه تا ۳۰۰ سالگی هم می تواند میوه بدهند.

Source : خواص میوه انبه

 

برای قرن ها، این میوه های درختی استوایی به دلیل طعم شیرین و روشن خود مورد توجه قرار گرفته اند. اخیراً، تحقیقات فواید اضافی را در قالب مواد مغذی کلیدی کشف کرده است که به افراد کمک می کند با بیماری ها مبارزه کنند، وزن سالم خود را حفظ کنند و حتی برخی از علائم پیری را از بین ببرند.

مانند هلو و گیلاس، انبه به دلیل هسته مرکزی خود به عنوان میوه هسته دار شناخته می شود که به دلیل اندازه بزرگ و شکل بیضی صاف آن به راحتی قابل تشخیص است. انبه در اصل هندی است اما اکنون در مکزیک، آمریکای جنوبی و بخش هایی از فلوریدا و کالیفرنیا به وفور رشد می کند. 

در حالی که زمانی میوه انبه عجیب و غریب به حساب می آمد، اکنون در اکثر سوپرمارکت ها موجود است و به دلیل طعم محبوب و تطبیق پذیری آن - این میوه برش، خرد شده، پوره شده، آب میوه و حتی برشته شده خوشمزه است، در بسیاری از غذاها موجود است. در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد انبه بدانید، از جمله محتوای غذایی و فواید سلامتی آن، به علاوه راه های بیشتر برای لذت بردن از خوردن آن آورده شده است.

پیوند مفید : عکس پروفایل

حقایق تغذیه ای برای انبه

طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، 1 فنجان انبه خرد شده حاوی: 
  • 99 کالری
  • 1 گرم (گرم) پروتئین
  • 6 گرم چربی
  • 25 گرم کربوهیدرات
  • 3 گرم فیبر
  • 23 گرم شکر
  • 89 میکروگرم (mcg) ویتامین A
  • 7 میکروگرم ویتامین K
  • 60 میلی گرم (میلی گرم)  ویتامین C
  • 277 میلی گرم پتاسیم
  •  

Comments

Popular posts from this blog

این غذاها عامل پیری پوست هستند

یکی از ترس های انسان پیری پوست ، آکنه و جای جوش می باشد. ایجاد این موارد به سبک زندگی و مواد غذایی که مصرف می کنیم بستگی دارند. پیری زودرس ، اکنه، جوش و التهابات پوستی می تواند از بدترین کابوس ها برای هر انسانی بشمار برود. فارغ از اینکه در بعضی مواقع، برخی بیماری ها موجب خراب شدن پوست می شوند، باید بدانید که تغذیه نقش اساسی در این امر دارد. وقتی غذاهای چرب، مملو از قند یا نمک مصرف می کنید، به طور غیرمستقیم پوست صورت خود را در معرض انواع عارضه ها می گذارید. برای اینکه بدانید غذاهای مختلف چه اثراتی روی پوست شما دارند از شما دعوت می کنیم تا انتهای مطلب همراهمان باشید. گوشت‌های فراوری شده گوشت های فراوری شده حاوی سدیم فراوانی هستند یکی از مقصرهای اصلی ورم صورت پس از صرف غذا در رستوران ها و کافه ها، مصرف گوشت فراوری شده است. این گوشت ها عموما حاوی سدیم فراوانی هستند. از آنجا که نمک زیاد موجب پف کردن صورت می شود، بنابراین پس از مصرف بیکن، ژامبون و دیگر گوشت های فراوری شده صورتتان پف خواهد کرد. همچنین این گوشت ها حاوی نیتریت هم هستند. نیتریت سبب آسیب دیدن کلاژن و کس...

بهترین مواد مزوتراپی صورت

  بهترین مواد مزوتراپی صورت چیست؟ فورمول استانداردی برای مواد تزریق شده در مزوتراپی صورت و مو وجود نداشته و پزشکان از محلول های متفاوتی استفاده می کنند. از جمله این محلول ها می توان به موارد زیر اشاره کرد: ❇ داروهای تجویزی همانند وازودیلاتور ها و آنتی بیوتیک ها ❇ هورمون هایی از جمله کلسی تونین و تیروکسین ❇ آنزیم هایی همانند کلاژناز و هیالورونیداز ❇ عصاره های گیاهی ❇ مواد معدنی و ویتامین ها چگونه باید برای فرآیند مزوتراپی آماده شد؟ فرد قبل از انجام فرایند با پزشک دیدار می کند تا از موارد مورد انتظار اطلاع یابد. ممکن است فرد مجبور باشد تا مصرف آسپرین (بافرین) و دیگر دارو های ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAIDs) را از یک هفته قبل از فرایند قطع کند. این داروها می توانند خطر خونریزی و کبودی را در حین مزوتراپی افزایش دهند. مزوتراپی چگونه انجام میشود؟ در طول هر جلسه درمانی، امکان دارد دارویی بی حس کننده به پوست فرد اعمال شود. یک سری از تزریقات به وسیله یک سوزن مخصوص و کوتاه به فرد تزریق می شوند. این سوزن می تواند به یک دستگاه مکانیکی وصل باشد تا تزریق های بسیاری را در یک ردیف انجام دهد. این ...

پیشگیری از کم آبی بدن با هندوانه

  پیشگیری از کم آبی بدن هندوانه سرشار از آب است و این حقیقتی آشکار است. اما آیا می دانستید که کم آبی بدن یکی از دلایل اصلی احساس خستگی محسوب می شود؟ زمانی که بدن کم آب است، قلب به مایع کمتری در بدن برای انجام وظایف خود در اختیار دارد. کم آبی بدن به کاهش حجم خون منجر می شود و قلب برای ارسال اکسیژن و مواد مغذی از طریق جریان جریان خون به مغز، پوست، اندام ها و عضلات باید سخت‌تر کار کند. به واسطه تلاش بیشتر بدن برای رسیدگی به استرس های عادی روزمره، با احساس خستگی مواجه می شوید. با افزودن هندوانه به رژیم غذایی خود می توانید به تامین آب مورد نیاز بدن کمک کرده و از این شرایط پیشگیری کنید. راز پتاسیم هندوانه منبع خوبی برای پتاسیم است که بدن برای برخی عملکردهای مهم خود به آن نیاز دارد. پتاسیم برای احساس انرژی ضروری است زیرا این ماده معدنی یک الکترولیت محسوب می شود که به عضلات و اندام ها برای ارائه عملکرد درست خود کمک می کند. پتاسیم به حفظ قدرت و سلامت عضلات کمک کرده و برای ارسال سیگنال های عصبی که فعالیت بدنی را ممکن می سازد نیز ضروری است. بدون پتاسیم کافی، با احساس خستگی مواجه خواهید شد. گ...