Skip to main content

انبه یک میوه محبوب

 پوست، پوست یا پوست میوه ها و سبزیجات به عنوان یک پوشش محافظ برای گوشت نرم تر و لطیف تر در داخل عمل می کند.

اگرچه اغلب دور انداخته می شوند، اما اکثریت این لایه بردارها خوراکی هستند و حاوی مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی قدرتمند هستند.

 

انبه یک میوه محبوب

انبه یک میوه محبوب است که معمولا پوست آن را قبل از خوردن جدا کرده و دور می اندازند.

 

برخی افراد استدلال می کنند که پوست انبه - که بسیار مغذی است - باید به جای دور ریختن آن مصرف شود.

 

این مقاله ارزش خوردن پوست انبه را بررسی می کند.

مواد مغذی و ترکیبات گیاهی ممکن است فواید مختلفی داشته باشند

انبه (Mangifera indica) یک میوه استوایی است که به دلیل طعم شیرین و محتوای بالای مواد مغذی آن مشهور است.

 

تا زمانی که میوه به طور کامل برسد، پوست یا پوست بیرونی سبز است.

 

هنگامی که رسیده می شود، بسته به نوع انبه، پوست سایه های زرد، قرمز یا نارنجی می یابد.

 

فواید تغذیه ای انبه به خوبی ثابت شده است. این منبع عالی از فیبر، ویتامین های A، C، E و B6، و همچنین مواد معدنی پتاسیم و مس است.

 

انبه همچنین حاوی ترکیبات گیاهی مختلفی از جمله پلی فنول و آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی است.

 

پوست مغذی انبه

مانند گوشت میوه انبه، پوست آن بسیار مغذی است.

 

تحقیقات نشان می دهد که پوست انبه مملو از پلی فنول ها، کاروتنوئیدها، فیبر غذایی، ویتامین C، ویتامین E و ترکیبات گیاهی مفید مختلف است (منبع مورد اعتماد).

 

افرادی که از رژیم های غذایی سرشار از ویتامین C پلی فنول ها و کاروتنوئیدها استفاده می کنند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان های خاص و زوال شناختی را کاهش می دهند.

 

یک مطالعه لوله آزمایشی نشان داد که عصاره پوست انبه خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به عصاره گوشت انبه نشان می دهد.

 

علاوه بر این، پوست این میوه های شیرین سرشار از تری ترپن ها و تری ترپنوئیدها است - ترکیباتی که خواص ضد سرطانی و ضد دیابتی را نشان داده اند

 

پوست انبه همچنین مملو از فیبر است که برای سلامت دستگاه گوارش و تنظیم گرسنگی مهم است.

در واقع، فیبر 45 تا 78 درصد از وزن کل پوست انبه را تشکیل می دهد.

 

خلاصه

پوست انبه بسیار مغذی است و سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و فیبر برای مبارزه با بیماری است.

 

معایب احتمالی خوردن پوست انبه

اگرچه پوست انبه دارای تعداد قابل توجهی مواد مغذی است، اما خطراتی نیز به همراه دارد.

 

ممکن است باعث واکنش آلرژیک شود

پوست انبه حاوی اوروشیول است، ترکیبی از مواد شیمیایی آلی که در پیچک سمی و بلوط سمی نیز یافت می شود.

 

اوروشیول می‌تواند واکنش آلرژیک را در برخی افراد، به‌ویژه آنهایی که به پیچک سمی و سایر گیاهان سنگین اوروشیول حساسیت دارند، تحریک کند.

 

توجه داشته باشید که مصرف پوست انبه ممکن است باعث خارش پوست و تورم پوست شما شود .

 

ممکن است حاوی بقایای آفت کش باشد

بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات با آفت‌کش‌ها درمان می‌شوند تا با عفونت‌های باکتریایی و حشراتی که ممکن است به محصولات آسیب برسانند، مبارزه کنند

 

در حالی که کندن پوست انبه مصرف این مواد شیمیایی بالقوه مضر را کاهش می دهد، خوردن پوست مصرف را افزایش می دهد

 

تحقیقات قرار گرفتن در معرض آفت کش ها را با اثرات منفی بر سلامتی، مانند اختلال در سیستم غدد درون ریز، مشکلات تولید مثل و افزایش خطر ابتلا به برخی سرطان ها مرتبط می کند

 

به خاطر داشته باشید که این اثرات در درجه اول با قرار گرفتن در معرض آفت کش های زیاد و معمول مرتبط است، نه مقادیر کمی که از خوردن پوست میوه خورده می شود.

 

دارای بافت و طعم نامطبوع

اگرچه میوه انبه شیرین، نرم و دلپذیر است، اما بافت و طعم پوست انبه ممکن است اشتها آور به نظر نرسد.

 

نسبتاً غلیظ است، جویدن آن دشوار است و طعم آن کمی تلخ است.

 

علیرغم مزایای تغذیه ای آن، بافت فیبری و طعم نامطبوع پوست انبه ممکن است شما را از بین ببرد.

Comments

Popular posts from this blog

این غذاها عامل پیری پوست هستند

یکی از ترس های انسان پیری پوست ، آکنه و جای جوش می باشد. ایجاد این موارد به سبک زندگی و مواد غذایی که مصرف می کنیم بستگی دارند. پیری زودرس ، اکنه، جوش و التهابات پوستی می تواند از بدترین کابوس ها برای هر انسانی بشمار برود. فارغ از اینکه در بعضی مواقع، برخی بیماری ها موجب خراب شدن پوست می شوند، باید بدانید که تغذیه نقش اساسی در این امر دارد. وقتی غذاهای چرب، مملو از قند یا نمک مصرف می کنید، به طور غیرمستقیم پوست صورت خود را در معرض انواع عارضه ها می گذارید. برای اینکه بدانید غذاهای مختلف چه اثراتی روی پوست شما دارند از شما دعوت می کنیم تا انتهای مطلب همراهمان باشید. گوشت‌های فراوری شده گوشت های فراوری شده حاوی سدیم فراوانی هستند یکی از مقصرهای اصلی ورم صورت پس از صرف غذا در رستوران ها و کافه ها، مصرف گوشت فراوری شده است. این گوشت ها عموما حاوی سدیم فراوانی هستند. از آنجا که نمک زیاد موجب پف کردن صورت می شود، بنابراین پس از مصرف بیکن، ژامبون و دیگر گوشت های فراوری شده صورتتان پف خواهد کرد. همچنین این گوشت ها حاوی نیتریت هم هستند. نیتریت سبب آسیب دیدن کلاژن و کس...

بهترین مواد مزوتراپی صورت

  بهترین مواد مزوتراپی صورت چیست؟ فورمول استانداردی برای مواد تزریق شده در مزوتراپی صورت و مو وجود نداشته و پزشکان از محلول های متفاوتی استفاده می کنند. از جمله این محلول ها می توان به موارد زیر اشاره کرد: ❇ داروهای تجویزی همانند وازودیلاتور ها و آنتی بیوتیک ها ❇ هورمون هایی از جمله کلسی تونین و تیروکسین ❇ آنزیم هایی همانند کلاژناز و هیالورونیداز ❇ عصاره های گیاهی ❇ مواد معدنی و ویتامین ها چگونه باید برای فرآیند مزوتراپی آماده شد؟ فرد قبل از انجام فرایند با پزشک دیدار می کند تا از موارد مورد انتظار اطلاع یابد. ممکن است فرد مجبور باشد تا مصرف آسپرین (بافرین) و دیگر دارو های ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAIDs) را از یک هفته قبل از فرایند قطع کند. این داروها می توانند خطر خونریزی و کبودی را در حین مزوتراپی افزایش دهند. مزوتراپی چگونه انجام میشود؟ در طول هر جلسه درمانی، امکان دارد دارویی بی حس کننده به پوست فرد اعمال شود. یک سری از تزریقات به وسیله یک سوزن مخصوص و کوتاه به فرد تزریق می شوند. این سوزن می تواند به یک دستگاه مکانیکی وصل باشد تا تزریق های بسیاری را در یک ردیف انجام دهد. این ...

پیشگیری از کم آبی بدن با هندوانه

  پیشگیری از کم آبی بدن هندوانه سرشار از آب است و این حقیقتی آشکار است. اما آیا می دانستید که کم آبی بدن یکی از دلایل اصلی احساس خستگی محسوب می شود؟ زمانی که بدن کم آب است، قلب به مایع کمتری در بدن برای انجام وظایف خود در اختیار دارد. کم آبی بدن به کاهش حجم خون منجر می شود و قلب برای ارسال اکسیژن و مواد مغذی از طریق جریان جریان خون به مغز، پوست، اندام ها و عضلات باید سخت‌تر کار کند. به واسطه تلاش بیشتر بدن برای رسیدگی به استرس های عادی روزمره، با احساس خستگی مواجه می شوید. با افزودن هندوانه به رژیم غذایی خود می توانید به تامین آب مورد نیاز بدن کمک کرده و از این شرایط پیشگیری کنید. راز پتاسیم هندوانه منبع خوبی برای پتاسیم است که بدن برای برخی عملکردهای مهم خود به آن نیاز دارد. پتاسیم برای احساس انرژی ضروری است زیرا این ماده معدنی یک الکترولیت محسوب می شود که به عضلات و اندام ها برای ارائه عملکرد درست خود کمک می کند. پتاسیم به حفظ قدرت و سلامت عضلات کمک کرده و برای ارسال سیگنال های عصبی که فعالیت بدنی را ممکن می سازد نیز ضروری است. بدون پتاسیم کافی، با احساس خستگی مواجه خواهید شد. گ...