Skip to main content

انبه یک میوه محبوب

 پوست، پوست یا پوست میوه ها و سبزیجات به عنوان یک پوشش محافظ برای گوشت نرم تر و لطیف تر در داخل عمل می کند.

اگرچه اغلب دور انداخته می شوند، اما اکثریت این لایه بردارها خوراکی هستند و حاوی مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی قدرتمند هستند.

 

انبه یک میوه محبوب

انبه یک میوه محبوب است که معمولا پوست آن را قبل از خوردن جدا کرده و دور می اندازند.

 

برخی افراد استدلال می کنند که پوست انبه - که بسیار مغذی است - باید به جای دور ریختن آن مصرف شود.

 

این مقاله ارزش خوردن پوست انبه را بررسی می کند.

مواد مغذی و ترکیبات گیاهی ممکن است فواید مختلفی داشته باشند

انبه (Mangifera indica) یک میوه استوایی است که به دلیل طعم شیرین و محتوای بالای مواد مغذی آن مشهور است.

 

تا زمانی که میوه به طور کامل برسد، پوست یا پوست بیرونی سبز است.

 

هنگامی که رسیده می شود، بسته به نوع انبه، پوست سایه های زرد، قرمز یا نارنجی می یابد.

 

فواید تغذیه ای انبه به خوبی ثابت شده است. این منبع عالی از فیبر، ویتامین های A، C، E و B6، و همچنین مواد معدنی پتاسیم و مس است.

 

انبه همچنین حاوی ترکیبات گیاهی مختلفی از جمله پلی فنول و آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی است.

 

پوست مغذی انبه

مانند گوشت میوه انبه، پوست آن بسیار مغذی است.

 

تحقیقات نشان می دهد که پوست انبه مملو از پلی فنول ها، کاروتنوئیدها، فیبر غذایی، ویتامین C، ویتامین E و ترکیبات گیاهی مفید مختلف است (منبع مورد اعتماد).

 

افرادی که از رژیم های غذایی سرشار از ویتامین C پلی فنول ها و کاروتنوئیدها استفاده می کنند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان های خاص و زوال شناختی را کاهش می دهند.

 

یک مطالعه لوله آزمایشی نشان داد که عصاره پوست انبه خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به عصاره گوشت انبه نشان می دهد.

 

علاوه بر این، پوست این میوه های شیرین سرشار از تری ترپن ها و تری ترپنوئیدها است - ترکیباتی که خواص ضد سرطانی و ضد دیابتی را نشان داده اند

 

پوست انبه همچنین مملو از فیبر است که برای سلامت دستگاه گوارش و تنظیم گرسنگی مهم است.

در واقع، فیبر 45 تا 78 درصد از وزن کل پوست انبه را تشکیل می دهد.

 

خلاصه

پوست انبه بسیار مغذی است و سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و فیبر برای مبارزه با بیماری است.

 

معایب احتمالی خوردن پوست انبه

اگرچه پوست انبه دارای تعداد قابل توجهی مواد مغذی است، اما خطراتی نیز به همراه دارد.

 

ممکن است باعث واکنش آلرژیک شود

پوست انبه حاوی اوروشیول است، ترکیبی از مواد شیمیایی آلی که در پیچک سمی و بلوط سمی نیز یافت می شود.

 

اوروشیول می‌تواند واکنش آلرژیک را در برخی افراد، به‌ویژه آنهایی که به پیچک سمی و سایر گیاهان سنگین اوروشیول حساسیت دارند، تحریک کند.

 

توجه داشته باشید که مصرف پوست انبه ممکن است باعث خارش پوست و تورم پوست شما شود .

 

ممکن است حاوی بقایای آفت کش باشد

بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات با آفت‌کش‌ها درمان می‌شوند تا با عفونت‌های باکتریایی و حشراتی که ممکن است به محصولات آسیب برسانند، مبارزه کنند

 

در حالی که کندن پوست انبه مصرف این مواد شیمیایی بالقوه مضر را کاهش می دهد، خوردن پوست مصرف را افزایش می دهد

 

تحقیقات قرار گرفتن در معرض آفت کش ها را با اثرات منفی بر سلامتی، مانند اختلال در سیستم غدد درون ریز، مشکلات تولید مثل و افزایش خطر ابتلا به برخی سرطان ها مرتبط می کند

 

به خاطر داشته باشید که این اثرات در درجه اول با قرار گرفتن در معرض آفت کش های زیاد و معمول مرتبط است، نه مقادیر کمی که از خوردن پوست میوه خورده می شود.

 

دارای بافت و طعم نامطبوع

اگرچه میوه انبه شیرین، نرم و دلپذیر است، اما بافت و طعم پوست انبه ممکن است اشتها آور به نظر نرسد.

 

نسبتاً غلیظ است، جویدن آن دشوار است و طعم آن کمی تلخ است.

 

علیرغم مزایای تغذیه ای آن، بافت فیبری و طعم نامطبوع پوست انبه ممکن است شما را از بین ببرد.

Comments

Popular posts from this blog

این غذاها عامل پیری پوست هستند

یکی از ترس های انسان پیری پوست ، آکنه و جای جوش می باشد. ایجاد این موارد به سبک زندگی و مواد غذایی که مصرف می کنیم بستگی دارند. پیری زودرس ، اکنه، جوش و التهابات پوستی می تواند از بدترین کابوس ها برای هر انسانی بشمار برود. فارغ از اینکه در بعضی مواقع، برخی بیماری ها موجب خراب شدن پوست می شوند، باید بدانید که تغذیه نقش اساسی در این امر دارد. وقتی غذاهای چرب، مملو از قند یا نمک مصرف می کنید، به طور غیرمستقیم پوست صورت خود را در معرض انواع عارضه ها می گذارید. برای اینکه بدانید غذاهای مختلف چه اثراتی روی پوست شما دارند از شما دعوت می کنیم تا انتهای مطلب همراهمان باشید. گوشت‌های فراوری شده گوشت های فراوری شده حاوی سدیم فراوانی هستند یکی از مقصرهای اصلی ورم صورت پس از صرف غذا در رستوران ها و کافه ها، مصرف گوشت فراوری شده است. این گوشت ها عموما حاوی سدیم فراوانی هستند. از آنجا که نمک زیاد موجب پف کردن صورت می شود، بنابراین پس از مصرف بیکن، ژامبون و دیگر گوشت های فراوری شده صورتتان پف خواهد کرد. همچنین این گوشت ها حاوی نیتریت هم هستند. نیتریت سبب آسیب دیدن کلاژن و کس

نحوه نگهداری روغن خراطین

  دوره استفاده از روغن خراطین چقدر است؟ برای پاسخ دادن به این سؤال لازم است در مورد شرایط ژنتیکی و وضعیت جسمی شما بیشتر بدانیم. در واقع هر فردی بسته به نوع عارضه، هدفی که از استفاده از این محصول دارد و شرایط جسمی و ژنتیک خود، نتیجه متفاوتی از این محصول دریافت می‌کند. ما توصیه می‌کنیم در مورد این موضوع با کارشناسان متخصص و باتجربه حوزه روغن تراپی پوست و مو مشورت کنید.   مدت زمان تأثیر روغن خراطین روغن‌های طبیعی به هیچ عنوان نمی‌توانند اثرگذاری شبیه به عمل‌های جراحی یا محصولات زیبایی کارخانه‌ای داشته باشند. یعنی دستیابی به اهداف شما از طریق استفاده کوتاه‌مدت از این نوع محصولات امکان‌پذیر نیست. در عوض استفاده بلند مدت و منظم از روغن‌های طبیعی مانند خراطین ، می‌تواند اثراتی نزدیک به فرآیندهای درمانی غیرطبیعی داشته باشد، بدون اینکه کوچکترین اثرات جانبی و آسیبی سلامت و زیبایی شما را تهدید کند. در ضمن به هیچ عنوان نباید در صورت رسیدن به نتیجه دلخواه استفاده از این محصول را متوقف کنید ، چرا که ممکن است نتایج به دست آمده از بین برود. در واقع اگر می‌خواهید ماندگاری نتایج استفاده از روغن خراطین ر

خوراکی هایی برای پاکسازی کبد

  خوراکی هایی برای پاکسازی کبد   یکی از نکات مهم برای پاکسازی کبد به تغذیه مربوط می‌شود. شما باید مصرف غذا‌هایی که به دفع سموم و چربی‌ها از بدن کمک می‌کنند، افزایش دهید.   سیر   سیر محرک فعالیت آنزیم‌هایی است که به حذف سموم از بدن و پاکسازی کبد کمک می‌کنند. بهتر است سیر را به صورت خام مصرف کنید تا بتوانید از تمام خواص آن بهره ببرید. سیر را می‌توانید به غذا‌ها و انواع سالاد اضافه کنید.   تاثیر خاکشیر در پاکسازی کبد جوشانده خاکشیر یکی از توصیه های طب سنتی برای پاکسازی کبد مصرف جوشانده خاکشیر می باشد. برای تهیه جوشانده خاکشیر دو قاشق غذاخوری خاکشیر را در دو لیوان آب بجوشانید، این جوشانده را ناشتا میل کنید و تا نیم ساعت پس از مصرف آن چیزی نخورید.     خاکشیر با مخلوط شاطره و کاسنی یک معجون مناسب برای سم زدایی کبد مصرف خاکشیر با مخلوط شاطره و کاسنی است. مصرف خاکشیر به همراه عرق کاسنی یک درمان مفید برای کبد چرب می باشد. برای تهیه این معجون یک قاشق غذا خوری خاکشیر را به عرق کاسنی اضافه کرده و میل کنید. می توانید این مخلوط را با شاطره نیز ترکیب نمایید.   ترکیب خاکشیر با آب پنیر برای پاکسازی کب