Skip to main content

بهترین نوع خیار

   بهترین نوع خیار این روزها خیارهایی که در بازار میوه و تره‌بار به فروش می‌رسند دو نوع مزرعه‌ای و گلخانه‌ای هستند، اما چه نوع خیار و با چه ویژگی‌هایی برای مصرف روزانه مناسب‌تر است‌؟
اصلی‌ترین مشکل خیارهای گلخانه‌ای، سم‌های قوی است که در گلخانه به بوته‌های خیار زده می‌شود. در نتیجه تا زمانی که خیارهای مزرعه‌ای در بازار موجود است، از خرید خیارهای گلخانه‌ای خودداری کنید.
از نشانه‌های بارز تشخیص خیار مزرعه از انواع گلخانه‌ای، بذرهایی است که در گوشت میوه(Fruit) پراکنده است. اگر خیار گلخانه را از وسط نصف کنید، جای بذر را می‌بینید، اما خود بذر(Seed) وجود ندارد. در خیارهای مزرعه بذر قابل مشاهده و زیر دندان احساس می‌شود.

خیارهای گلخانه‌ای ظاهری زیبا، کشیده، قلمی و پوست سبز پررنگ صاف دارند و بافت آنها ترد و آبکی است، اما برخلاف آب و رنگ وسوسه‌انگیزشان طعم دلچسبی ندارند و خیلی سریع پلاسیده می‌شوند .
خیارهای مزرعه قطور و کوتاه قد و ظاهری کج و کوله دارند و اغلب به رنگ سبز روشن‌اند، اما گوشتی و خوش عطر و طعم هستند و ماندگاری آنها زیادتر از خیارهای گلخانه‌ای است .
چون سموم مصرفی در خیارهای گلخانه‌ای می‌تواند وارد شیره گیاه و حتی گوشت آن شود، بهتر است از این نوع خیارها استفاده نکنید یا قبل از مصرف پوست بگیرید. با پوست کندن خیار، خطر ورود سم به بدن کاهش می‌یابد اما حذف نمی‌شود.
خیارهای سالادی پرآب و حجیم هستند و مصرف نوع مزرعه‌ای آن در انواع سالادها و رنده‌شده آن در شربت سکنجبین بهترین رفع‌کننده تشنگی و تامین‌کننده آب بدن است.
خیارهای شکسته، ترک‌دار، لهیده و خراشیده محیط مساعدی برای تکثیر و تجمع میکروب‌ها هستند. از خرید خیارهای آسیب‌دیده اجتناب کنید و بدانید که چروکیدگی و زرد شدن خیار از علائم ماندگی آن است .
هنگام خرید خیار، انواعی را که رنگ سبز تیره و پوست درخشان و شفاف‌ دارند، انتخاب کنید.
مسمومیت ناشی از مصرف خیارهای گلخانه‌ای سمپاشی شده معمولا بلافاصله پس از خوردن اتفاق نمی‌افتد. این سم‌ به مرور زمان در بدن تجمع یافته و وقتی به دوز معینی رسید، فرد را به علائمی چون تهوع، سرگیجه و افزایش ضربان قلب دچار خواهد کرد.
خیارهای مزرعه در مقایسه با انواع گلخانه‌ای به دلیل تماس بیشتر با خاک، آلودگی زیادتری دارند، اما با شست‌وشوی مناسب، مشکلی برای مصرف‌کننده پیش نخواهد آمد.
خیارهای گلخانه و مزرعه از نظر میزان کالری و ارزش تغذیه‌ای تفاوتی با یکدیگر ندارند.
حداکثر زمان نگهداری خیار در یخچال یک هفته است، به شرطی که در قسمت پایینی یخچال و در شرایط خشک نگهداری شوند. نگهداری خیار در طبقات بالای یخچال منجر به کاهش ماندگاری میوه می‌شود.
بهترین نوع خیار

بهترین نوع خیار

Comments

Popular posts from this blog

این غذاها عامل پیری پوست هستند

یکی از ترس های انسان پیری پوست ، آکنه و جای جوش می باشد. ایجاد این موارد به سبک زندگی و مواد غذایی که مصرف می کنیم بستگی دارند. پیری زودرس ، اکنه، جوش و التهابات پوستی می تواند از بدترین کابوس ها برای هر انسانی بشمار برود. فارغ از اینکه در بعضی مواقع، برخی بیماری ها موجب خراب شدن پوست می شوند، باید بدانید که تغذیه نقش اساسی در این امر دارد. وقتی غذاهای چرب، مملو از قند یا نمک مصرف می کنید، به طور غیرمستقیم پوست صورت خود را در معرض انواع عارضه ها می گذارید. برای اینکه بدانید غذاهای مختلف چه اثراتی روی پوست شما دارند از شما دعوت می کنیم تا انتهای مطلب همراهمان باشید. گوشت‌های فراوری شده گوشت های فراوری شده حاوی سدیم فراوانی هستند یکی از مقصرهای اصلی ورم صورت پس از صرف غذا در رستوران ها و کافه ها، مصرف گوشت فراوری شده است. این گوشت ها عموما حاوی سدیم فراوانی هستند. از آنجا که نمک زیاد موجب پف کردن صورت می شود، بنابراین پس از مصرف بیکن، ژامبون و دیگر گوشت های فراوری شده صورتتان پف خواهد کرد. همچنین این گوشت ها حاوی نیتریت هم هستند. نیتریت سبب آسیب دیدن کلاژن و کس

نحوه نگهداری روغن خراطین

  دوره استفاده از روغن خراطین چقدر است؟ برای پاسخ دادن به این سؤال لازم است در مورد شرایط ژنتیکی و وضعیت جسمی شما بیشتر بدانیم. در واقع هر فردی بسته به نوع عارضه، هدفی که از استفاده از این محصول دارد و شرایط جسمی و ژنتیک خود، نتیجه متفاوتی از این محصول دریافت می‌کند. ما توصیه می‌کنیم در مورد این موضوع با کارشناسان متخصص و باتجربه حوزه روغن تراپی پوست و مو مشورت کنید.   مدت زمان تأثیر روغن خراطین روغن‌های طبیعی به هیچ عنوان نمی‌توانند اثرگذاری شبیه به عمل‌های جراحی یا محصولات زیبایی کارخانه‌ای داشته باشند. یعنی دستیابی به اهداف شما از طریق استفاده کوتاه‌مدت از این نوع محصولات امکان‌پذیر نیست. در عوض استفاده بلند مدت و منظم از روغن‌های طبیعی مانند خراطین ، می‌تواند اثراتی نزدیک به فرآیندهای درمانی غیرطبیعی داشته باشد، بدون اینکه کوچکترین اثرات جانبی و آسیبی سلامت و زیبایی شما را تهدید کند. در ضمن به هیچ عنوان نباید در صورت رسیدن به نتیجه دلخواه استفاده از این محصول را متوقف کنید ، چرا که ممکن است نتایج به دست آمده از بین برود. در واقع اگر می‌خواهید ماندگاری نتایج استفاده از روغن خراطین ر

خوراکی هایی برای پاکسازی کبد

  خوراکی هایی برای پاکسازی کبد   یکی از نکات مهم برای پاکسازی کبد به تغذیه مربوط می‌شود. شما باید مصرف غذا‌هایی که به دفع سموم و چربی‌ها از بدن کمک می‌کنند، افزایش دهید.   سیر   سیر محرک فعالیت آنزیم‌هایی است که به حذف سموم از بدن و پاکسازی کبد کمک می‌کنند. بهتر است سیر را به صورت خام مصرف کنید تا بتوانید از تمام خواص آن بهره ببرید. سیر را می‌توانید به غذا‌ها و انواع سالاد اضافه کنید.   تاثیر خاکشیر در پاکسازی کبد جوشانده خاکشیر یکی از توصیه های طب سنتی برای پاکسازی کبد مصرف جوشانده خاکشیر می باشد. برای تهیه جوشانده خاکشیر دو قاشق غذاخوری خاکشیر را در دو لیوان آب بجوشانید، این جوشانده را ناشتا میل کنید و تا نیم ساعت پس از مصرف آن چیزی نخورید.     خاکشیر با مخلوط شاطره و کاسنی یک معجون مناسب برای سم زدایی کبد مصرف خاکشیر با مخلوط شاطره و کاسنی است. مصرف خاکشیر به همراه عرق کاسنی یک درمان مفید برای کبد چرب می باشد. برای تهیه این معجون یک قاشق غذا خوری خاکشیر را به عرق کاسنی اضافه کرده و میل کنید. می توانید این مخلوط را با شاطره نیز ترکیب نمایید.   ترکیب خاکشیر با آب پنیر برای پاکسازی کب