Skip to main content

بهترین نوع خیار

   بهترین نوع خیار این روزها خیارهایی که در بازار میوه و تره‌بار به فروش می‌رسند دو نوع مزرعه‌ای و گلخانه‌ای هستند، اما چه نوع خیار و با چه ویژگی‌هایی برای مصرف روزانه مناسب‌تر است‌؟
اصلی‌ترین مشکل خیارهای گلخانه‌ای، سم‌های قوی است که در گلخانه به بوته‌های خیار زده می‌شود. در نتیجه تا زمانی که خیارهای مزرعه‌ای در بازار موجود است، از خرید خیارهای گلخانه‌ای خودداری کنید.
از نشانه‌های بارز تشخیص خیار مزرعه از انواع گلخانه‌ای، بذرهایی است که در گوشت میوه(Fruit) پراکنده است. اگر خیار گلخانه را از وسط نصف کنید، جای بذر را می‌بینید، اما خود بذر(Seed) وجود ندارد. در خیارهای مزرعه بذر قابل مشاهده و زیر دندان احساس می‌شود.

خیارهای گلخانه‌ای ظاهری زیبا، کشیده، قلمی و پوست سبز پررنگ صاف دارند و بافت آنها ترد و آبکی است، اما برخلاف آب و رنگ وسوسه‌انگیزشان طعم دلچسبی ندارند و خیلی سریع پلاسیده می‌شوند .
خیارهای مزرعه قطور و کوتاه قد و ظاهری کج و کوله دارند و اغلب به رنگ سبز روشن‌اند، اما گوشتی و خوش عطر و طعم هستند و ماندگاری آنها زیادتر از خیارهای گلخانه‌ای است .
چون سموم مصرفی در خیارهای گلخانه‌ای می‌تواند وارد شیره گیاه و حتی گوشت آن شود، بهتر است از این نوع خیارها استفاده نکنید یا قبل از مصرف پوست بگیرید. با پوست کندن خیار، خطر ورود سم به بدن کاهش می‌یابد اما حذف نمی‌شود.
خیارهای سالادی پرآب و حجیم هستند و مصرف نوع مزرعه‌ای آن در انواع سالادها و رنده‌شده آن در شربت سکنجبین بهترین رفع‌کننده تشنگی و تامین‌کننده آب بدن است.
خیارهای شکسته، ترک‌دار، لهیده و خراشیده محیط مساعدی برای تکثیر و تجمع میکروب‌ها هستند. از خرید خیارهای آسیب‌دیده اجتناب کنید و بدانید که چروکیدگی و زرد شدن خیار از علائم ماندگی آن است .
هنگام خرید خیار، انواعی را که رنگ سبز تیره و پوست درخشان و شفاف‌ دارند، انتخاب کنید.
مسمومیت ناشی از مصرف خیارهای گلخانه‌ای سمپاشی شده معمولا بلافاصله پس از خوردن اتفاق نمی‌افتد. این سم‌ به مرور زمان در بدن تجمع یافته و وقتی به دوز معینی رسید، فرد را به علائمی چون تهوع، سرگیجه و افزایش ضربان قلب دچار خواهد کرد.
خیارهای مزرعه در مقایسه با انواع گلخانه‌ای به دلیل تماس بیشتر با خاک، آلودگی زیادتری دارند، اما با شست‌وشوی مناسب، مشکلی برای مصرف‌کننده پیش نخواهد آمد.
خیارهای گلخانه و مزرعه از نظر میزان کالری و ارزش تغذیه‌ای تفاوتی با یکدیگر ندارند.
حداکثر زمان نگهداری خیار در یخچال یک هفته است، به شرطی که در قسمت پایینی یخچال و در شرایط خشک نگهداری شوند. نگهداری خیار در طبقات بالای یخچال منجر به کاهش ماندگاری میوه می‌شود.
بهترین نوع خیار

بهترین نوع خیار

Comments

Popular posts from this blog

این غذاها عامل پیری پوست هستند

یکی از ترس های انسان پیری پوست ، آکنه و جای جوش می باشد. ایجاد این موارد به سبک زندگی و مواد غذایی که مصرف می کنیم بستگی دارند. پیری زودرس ، اکنه، جوش و التهابات پوستی می تواند از بدترین کابوس ها برای هر انسانی بشمار برود. فارغ از اینکه در بعضی مواقع، برخی بیماری ها موجب خراب شدن پوست می شوند، باید بدانید که تغذیه نقش اساسی در این امر دارد. وقتی غذاهای چرب، مملو از قند یا نمک مصرف می کنید، به طور غیرمستقیم پوست صورت خود را در معرض انواع عارضه ها می گذارید. برای اینکه بدانید غذاهای مختلف چه اثراتی روی پوست شما دارند از شما دعوت می کنیم تا انتهای مطلب همراهمان باشید. گوشت‌های فراوری شده گوشت های فراوری شده حاوی سدیم فراوانی هستند یکی از مقصرهای اصلی ورم صورت پس از صرف غذا در رستوران ها و کافه ها، مصرف گوشت فراوری شده است. این گوشت ها عموما حاوی سدیم فراوانی هستند. از آنجا که نمک زیاد موجب پف کردن صورت می شود، بنابراین پس از مصرف بیکن، ژامبون و دیگر گوشت های فراوری شده صورتتان پف خواهد کرد. همچنین این گوشت ها حاوی نیتریت هم هستند. نیتریت سبب آسیب دیدن کلاژن و کس...

بهترین مواد مزوتراپی صورت

  بهترین مواد مزوتراپی صورت چیست؟ فورمول استانداردی برای مواد تزریق شده در مزوتراپی صورت و مو وجود نداشته و پزشکان از محلول های متفاوتی استفاده می کنند. از جمله این محلول ها می توان به موارد زیر اشاره کرد: ❇ داروهای تجویزی همانند وازودیلاتور ها و آنتی بیوتیک ها ❇ هورمون هایی از جمله کلسی تونین و تیروکسین ❇ آنزیم هایی همانند کلاژناز و هیالورونیداز ❇ عصاره های گیاهی ❇ مواد معدنی و ویتامین ها چگونه باید برای فرآیند مزوتراپی آماده شد؟ فرد قبل از انجام فرایند با پزشک دیدار می کند تا از موارد مورد انتظار اطلاع یابد. ممکن است فرد مجبور باشد تا مصرف آسپرین (بافرین) و دیگر دارو های ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAIDs) را از یک هفته قبل از فرایند قطع کند. این داروها می توانند خطر خونریزی و کبودی را در حین مزوتراپی افزایش دهند. مزوتراپی چگونه انجام میشود؟ در طول هر جلسه درمانی، امکان دارد دارویی بی حس کننده به پوست فرد اعمال شود. یک سری از تزریقات به وسیله یک سوزن مخصوص و کوتاه به فرد تزریق می شوند. این سوزن می تواند به یک دستگاه مکانیکی وصل باشد تا تزریق های بسیاری را در یک ردیف انجام دهد. این ...

آیا اسلیو معده ایمن است؟

  آیا اسلیو معده ایمن است؟ خطرات جراحی اسلیو معده بسیار کمتر از خطرات چاقی و بیماری های مرتبط با آن است. همچنین نسبت به سایر عمل های رایج، از جمله برداشتن کیسه صفرا و تعویض مفصل ران، میزان عوارض کمتری دارد. اکثر روش‌های اسلیو معده با تکنیک‌های جراحی کم تهاجمی انجام می‌شوند که به معنای درد کمتر ناشی از برش‌ها و بهبودی سریع‌تر است.   جزئیات رویه چه چیزی شما را برای جراحی اسلیو معده واجد شرایط می کند؟ برای واجد شرایط بودن، شرایط عمومی عبارتند از:   اینکه چاقی شدید دارید (کلاس III). این با BMI (شاخص توده بدنی) شما تعیین می شود که با وزن و قد شما و شرایط سلامتی مرتبط شما محاسبه می شود. چاقی کلاس III به معنای BMI 40 یا بالاتر یا BMI حداقل 35 با حداقل یک بیماری مرتبط است. اینکه قبل از جراحی تلاش کرده اید اما موفق نشده اید وزن خود را کاهش دهید. ممکن است لازم باشد قبل از اینکه شرکت بیمه شما جراحی شما را تایید و تحت پوشش قرار دهد، سه تا شش ماه را در یک برنامه کاهش وزن تحت نظارت پزشکی صرف کنید. اینکه از نظر جسمی و روحی برای عمل جراحی و روند بهبودی آماده باشید. قبل از واجد شرایط شدن ...